Login :
Hasło :
nie masz konta ? zarejestruj się


Befsztyk po tatarsku  
Autor : lukasz

Produkt Ilość Jednostka
wołowina (polędwica) 30  dkg. 
cebula szt. 
jajka szt. 
ogorki (korniszony)    
grzyby marynowane    
oliwa łyżka 
sól    
pieprz    

Czas wykonania : 1 min.
Ilość porcji : 1

Przepis :

Drobno posiekać cebulę, korniszony oraz grzyby marynowane. Polędwicę wołową
zemleć w maszynce a następnie po dodaniu pieprzu, soli oraz oliwy wymieszać
z cebulą.
Z masy uformować porcje. Na górę dodać surowe żółtko a dookoła
przybrać posiekanymi grzybami i korniszonami.

Autor : Łukasz
  2008-04-06

Super przepisik. Serdecznie polecam jako przystawkę.






Regulamin|Polityka prywatności|Forum|Kontakt


© lodoweczka.pl 2008created by :